Sweet & Mithai Recipes In Marathi 2018 icône

16.0.1 by Ocean Devloperhub


Sep 23, 2018

À propos de Sweet & Mithai Recipes In Marathi 2018

Recettes Sweet & Mithai En Marathi 2018

There are lots of 100+ sweet recipes…

* Malai Peda

* Til Ke Laddu

* Cookies

* Khir

* Shikhand

* Guziya

* Rasmalai

* Maisur Pak

* Sandesh

* Kesar Peda

* Rajbhog

* Malpuva-Rabdi

* Rasogulla

* Bundi Ke Laddu

* Kesri Ka Halva

* Gond Ke Laddu...and many more..Marathi Recipes App provides you the collection of best and various types of Marathi Recipes.

This app gives you each recipes in Marathi only. It is a very useful App for cooking lovers as well as new cooking Learner also. This app will use in your kitchen at any time.

Marathi Recipes App have total 18 categories which includes

- Nyahaari(Breakfast) / Nashta Recipes

- Paratha/Thalipeeth/Dhirde,

- Upvas Recipe

- Chutney Recipes

- Lonche Recipe

- Koshimbir / Salad Recipes

- Ice Cream Recipes

- Poli Bhakari Recipe

- Bhajyachi Recipe in marathi

- Amtya /sar/ Kadhi Recipes

- Sweet Recipes

- Festival Recipes

- Non Veg Recipes

- Baby Food Recipes

- Panjabhi Recipes

- Healthy Foods

- South Indian Recipes

- Summer / Unali Recipes

Quoi de neuf dans la dernière version 16.0.1

Last updated on Sep 23, 2018

update

Chargement de la traduction...

Informations Application supplémentaires

Dernière version

Demande Sweet & Mithai Recipes In Marathi 2018 mise à jour 16.0.1

Telechargé par

Hồ Nguyễn Như Quỳnh

Nécessite Android

Android 4.1+

Voir plus

Sweet & Mithai Recipes In Marathi 2018 Captures d'écran

Charegement du commentaire...
Langues
Recherche en cours...
Abonnez-vous à APKPure
Soyez le premier à avoir accès à la sortie précoce, aux nouvelles et aux guides des meilleurs jeux et applications Android.
Non merci
S'inscrire
Abonné avec succès!
Vous êtes maintenant souscrit à APKPure.
Abonnez-vous à APKPure
Soyez le premier à avoir accès à la sortie précoce, aux nouvelles et aux guides des meilleurs jeux et applications Android.
Non merci
S'inscrire
Succès!
Vous êtes maintenant souscrit à notre newsletter.